VIND

2023

Två succédagar på VIND2023

Konferensen bjöd på två dagar fyllda av panelsamtal, intervjuer och föredrag med myndigheter, politiken och näringslivet. Allt parallellt med ett brett nätverkande i utställningshallen. Stort tack till alla talare, utställare, partners och deltagare!

Höjdpunkter ur programmet

I ett späckat program hade vi till exempel för första gången en representant från Försvarsmakten med på scen, vilket förstås är oerhört värdefullt för det fortsatta arbetet för samverkan mellan försvar- och energiintressen. Besök bildgalleriet för fler höjdpunkter!

Missade du 2023 års konferens eller vill du påminna dig om vad som sades på scen? Lyssna på Daniel Badmans och Niclas Sigholms efterdiskussion och analys i Energistrategipodden.

Nätverkande i utställningshallen

Med drygt 750 deltagare och 46 utställare fortsätter konferensen att vara en av Nordens största årligen återkommande mötesplatser för vindkraftsbranschen. De 46 utställarna, samt länkar till deras respektive webbplatser, finns fortfarande här.

Håll dig uppdaterad om VIND2024

Vi hoppas att vi ses på VIND2024!

Spara datumet!

02 feb 2024

Välkommen till den svenska vindkraftsbranschens största event! Den 22-23 oktober 2024 samlas bransch, politik och offentlig sektor på Stockholm Waterfront. Tillsammans skapar vi Nordens största årligen återkommande mötesplats för vindkraftsbranschen. Spara datumet till Svensk Vindenergis årliga konferens redan nu – mer information om partnerskap, utställarpaket och konferensbiljetter