Bli partner eller utställare

Ökad synlighet inför den svenska marknaden

VIND2024 – Nordens största årligen återkommande mötesplats för vindkraftsbranschen

Det övergripande syftet med VIND är att främja svensk vindkraft. Stort tack till alla våra partners, utställare och andra sponsorer under åren som har gjort detta arbete möjligt!

Erbjudandet

Svensk Vindenergi erbjuder årligen företag möjligheten att medverka på konferensen som partners och utställare. Erbjudandena är begränsade – först till kvarn gäller med förtur till våra medlemsföretag!

Följ länkarna i den blå rutan för att få veta mer om våra olika erbjudanden. Notera att sidorna just nu är låsta, med förtur till våra medlemsföretag. Medlemsföretag som saknar access kan från och med 9 maj 2024 kontakta event@svenskvindenergi.org för att efterfråga lösenorden.

Datum och plats

VIND2024 arrangeras 22-23 oktober på Waterfront Congress Centre i Stockholm.

Målgruppen

Målgruppen bland besökarna innefattar bland annat projektörer, vindkraftsägare, kommuner, länsstyrelser, elhandelsbolag, markägare, turbinleverantörer, advokatbyråer, politiker, myndigheter, banker, försäkringsbolag, konsultbolag, underleverantörer och universitet.

Besöksantalet uppskattas till drygt 1,000 personer över 1,5 dagar under VIND2024.

Vill ditt företag medverka på VIND2024? Läs mer om våra erbjudanden!

Spara datumet!

02 feb 2024

Välkommen till den svenska vindkraftsbranschens största event! Den 22-23 oktober 2024 samlas bransch, politik och offentlig sektor på Stockholm Waterfront. Tillsammans skapar vi Nordens största årligen återkommande mötesplats för vindkraftsbranschen. Spara datumet till Svensk Vindenergis årliga konferens redan nu – mer information om partnerskap, utställarpaket och konferensbiljetter