Medverka som partner

Partnerpaket

Svensk Vindenergi erbjuder varje år företag möjligheten att – utöver att medverka som utställare – utöka sin synlighet ytterligare inför den svenska marknaden genom ett marknadsföringspaket kopplat till VIND2024.

Bokningen öppnade 16 maj kl. 08.30 för våra medlemsföretag, med en veckas förtur. Läs mer nedan och klicka dig vidare till bokningssidan.

Bokningssidan låser sig om fönstret i webbläsaren är öppet för länge. Om bokningssidan efterfrågar lösenord, rensa då cacheminnet, stäng ner webbläsaren och börja om.

Erbjudandet

Erbjudandet om partnerpaket är begränsat – först till kvarn gäller med förtur till våra medlemsföretag! Erbjudandet avser:

 • Monteryta i den stora utställarhallen i anslutning till stora scenen – avgörande för god exponering.
 • Sponsorskap – löpande exponering av ditt företags logga i inbjudningar och på evenemangets webbplats under de månader som löper fram till konferensen, samt på plats under eventet.

Läs mer om vad partnerpaketet inkluderar samt ta del av information om monterytor och kostnader längre ner på sidan.

Om att boka partnerpaket

 • Bokningen öppnar 16 maj kl. 08.30 för våra medlemsföretag, med en veckas förtur.
 • Teckna ett partnerpaket senast 31 maj 2024 för att nyttja förtur till de reserverade monterytorna. Därefter släpps monterytorna inom ramen för utställarpaketen, med en veckas förtur till våra medlemsföretag.
 • All bokning sker via webbsidan och vi tar inte emot bokningar via e-post.
 • När du kompletterat din bokning korrekt får du en bekräftelse skickad till angiven e-postadress.
 • Bokningssidan låser sig om fönstret i webbläsaren är öppet för länge. Om bokningssidan efterfrågar lösenord, stäng då ner webbläsaren och börja om.
 • Har du problem med din bokning, kontakta vind2024@eventum.se.

Bokningsvillkor

Ta del av Svensk Vindenergis fullständiga bokningsvillkor för tecknande av partner- och utställarpaket, här.

 • Det är endast möjligt att boka ett paket per företag.
 • Bokning av partner- och utställarpaket på VIND2024 är bindande och
  därmed ej avbokningsbart.

Monterytor och kostnader

Se karta över monterytor här.

 • Detta erbjudande är begränsat men monterytorna i den stora utställarhallen (11-42) är fria att välja bland.
 • Observera att angivna priser är exklusive moms, men att priserna på bokningssidan är inklusive 25 % moms.
 • Svensk Vindenergis medlemsföretag erhåller rabatt.
 • Vill du bli medlem och nyttja rabatten? Kontakta Aleksandra Todorov för mer information om kostnad och förmåner.
Partnerpaket (medlem) – 69 850 SEK exklusive moms
 • Sponsorskap i samband med VIND2024.
 • Monteryta à 3×2 meter till ett värde av 33 000 SEK exklusive moms.
 • Vita monterväggar à 3×1 meter till ett värde av 3 850 SEK exklusive moms.
 • Tre konferensbiljetter till ett värde av 13 500 SEK exklusive moms varav en konferensbiljett inkluderar deltagande på en exklusiv partnerlunch.
Partnerpaket (icke-medlem) – 84 850 SEK exklusive moms
 • Sponsorskap i samband med VIND2024.
 • Monteryta à 3×2 meter till ett värde av 42 000 SEK exklusive moms.
 • Vita monterväggar à 3×1 meter till ett värde av 3 850 SEK exklusive moms.
 • Tre konferensbiljetter till ett värde av 19 500 SEK exklusive moms varav en konferensbiljett inkluderar deltagande på en exklusiv partnerlunch.

Detta ingår i partnerpaket

Första prioritet av monterytor på VIND2024

Partnerpaketet ger prioritet till monterytorna i den stora utställarhallen i anslutning till stora scenen. Varje monteryta är 3×2 meter och inkluderar vita monterväggar à 3×1 meter. Se exempelbild på monterväggarna, här.

VIND2024 arrangeras på Waterfront Congress Centre i Stockholm 22-23 oktober. Utställningen öppnar 22 oktober kl. 16.30-19.00 och fortsätter under en heldag 23 oktober kl. 08.30-18.00. De angivna tiderna kan komma att ändras.

Tre konferensbiljetter

Partnerpaketet inkluderar tre konferensbiljetter 22-23 oktober som ger inträde till utställningen och seminarieprogrammet samt förtäring dag 1 (mingeltallrik och dryck) och förtäring dag 2 (frukost, lunch, kaffe, fika, mingeltallrik och dryck).

Företagslogga på VIND2024

Företagets logga visas för alla konferensdeltagare vid ankomst till konferensen och på seminariescenen vid presentation av varje ny panelsession eller föreläsare, samt under alla pauser.

Företagslogga i marknadsföringsutskick

Företagets logga visas i sidfoten på utskick inför och kring konferensen med länk till företagets webbplats. Utskick skickas ut cirka 8 gånger till cirka 6 000 mottagare.

Företagslogga på evenemangets webbplats

Företagets logga visas på evenemangets webbplats – på huvudsidan såväl som på de flesta undersidor – med länk till företagets webbplats. Synlighet från tecknande av partnerpaket till och med oktober 2024. Webbplatsen är aktiv även efter konferensens genomförande.

Partnerlunch på VIND2024

En biljettinnehavare per partnerföretag välkomnas till Waterfront Congress Centre vid lunchtid den 23 oktober i samband med VIND2024. Under en avskild exklusiv partnerlunch ges ni möjlighet att träffa en eller flera ansvariga för energifrågor samt representanter från industrin.

Synlighet i pressmeddelanden och nyhetspubliceringar

I pressmeddelanden och nyhetspubliceringar om konferensen på Svensk Vindenergis webbplats listas tecknade företag som partners.

Nätverksmiddag kan läggas till mot kostnad

Svensk Vindenergi arrangerar en nätverksmiddag i samband med VIND2024 på Waterfront Congress Centre tisdagen den 22 oktober från kl. 19.00.

Notera att biljetter till nätverksmiddagen är exkluderade ur erbjudandet men kan vid intresse läggas till som tilläggsbiljetter vid tecknandet av partnerpaket. Vid tecknandet av partnerpaketet kan ni lägga till max en biljett till nätverksmiddagen per varje inkluderad konferensbiljett.

Biljetter till nätverksmiddagen kostar 1 200 SEK exklusive moms och inkluderar en vegetarisk trerättersmeny med ett dryckespaket. Välj mellan alkohol- och alkoholfritt alternativ på plats.

Fler konferensbiljetter och tilläggsbiljetter till nätverksmiddagen släpps i juni 2024. Håll utkik om uppdateringar om biljettsläpp på evenemangets webbplats!

Boka privat mötesrum på VIND2024

I samband med VIND2024 erbjuder vi våra partners och utställare att boka ett privata mötesrum på Waterfront Congress Centre – först till kvarn gäller! Kontakta vind2024@eventum.se med din förfrågan.

Till bokningssidan

Spara datumet!

02 feb 2024

Välkommen till den svenska vindkraftsbranschens största event! Den 22-23 oktober 2024 samlas bransch, politik och offentlig sektor på Stockholm Waterfront. Tillsammans skapar vi Nordens största årligen återkommande mötesplats för vindkraftsbranschen. Spara datumet till Svensk Vindenergis årliga konferens redan nu – mer information om partnerskap, utställarpaket och konferensbiljetter