VIND

2024

Biljettbokningen öppen för alla!

Varmt välkommen till VIND2024 den 22-23 oktober på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Nu är biljettbokningen till årets evenemang öppen även för aktörer utanför Svensk Vindenergis medlemskrets.

Förutom seminarierna över 1,5 dag inkluderar konferensbiljetterna även entré till utställningshallen och nätverksmöjligheter.

Tilläggsbiljett till nätverksmiddagen 22 oktober

I år bjuder Svensk Vindenergi även in till en nätverksmiddag den 22 oktober på Waterfront Congress Centre. Biljetter till middagen finns att köpa som tilläggsbiljetter till konferensbiljetterna.

Reducerat pris för medlemmar, offentlig sektor m.fl.

Medlemmar i Svensk Vindenergi har möjlighet att köpa sina biljetter till medlemspris. Anställda inom statlig myndighet eller övrig offentlig sektor, anställda vid ideella miljöorganisationer, samt studenter erbjuds att köpa biljetter till reducerat pris.

Läs mer och boka din biljett här.

85 % av monterytan bokad

02 jul 2024

85 procent av monterytan på VIND2024 är nu bokad! Vi har en bred skara utställare redan. Se nuvarande planritning och vilka företag som redan bokat. Läs mer om att medverka som utställare och säkra ditt företags deltagande på Nordens största mötesplats för vindkraftsbranschen. Vi har 8